Първи кръг за сезон 2014/2015 - обзор

on .

Първият кръг от тазгодишната надпревара предложи някои много интересни мачове, като например дербито между Лудата банда и Лъки Кар.

В първия мач за кръга, в един двубой с изключително бавно темпо, отборът на кръчмонавтите не впечатлиха въпреки на пръв поглед категоричната победа с 6:1 над Дебелият балет 2010. Резултата бе оформен още през първото полувреме, а през второто тимът на Kry4mi.com видимо намалили темпото и пожали съперника си.

Следващия мач от тези кръг бе между отборите на Stream team и Хубави хора, завършил с категорична победа на Stream team. Хубави хора дадоха здрав отпор на Stream team през първата част на мача, но рухнаха физически през второто полувреме.

В мач номер три от първия кръг ЛБ - Резерви победиха повече от категорично отбора на Бунта Север. ЛБ - Резерви за пореден път показаха, че в съвременния футбол няма резерви и титуляри, като дадоха сериозна заявка, че и този сезон ще са пред титулярния отбор на Лудата банда. За ЛБ - Резерви първи голове отбелязаха новите им попълнения Габриел Балушев и Николай Бакларов.

В последният и безспорно най-интересен мач на този първи кръг отборът на Лъки Кар даде много сериозна заявка за защита на шампионската си титла от миналата година с категорична победа с 8:3 над силния отбор на Лудата банда. Въпреки слабото начало на мача Петър “Бум-Бум” Кузманов наказа на цели 3 пъти съперника, като над него бе единствено Евгени “Гената” Николов с 4 гола. Даже и с почетните попадения за Лудата банда (едно от които реализирано от вездесъщият и неостаряващ Георги Бахчевански) крайният резултат категорично показва доминацията на Лъки Кар в този мач.

Напомням, че списък с играчите на отборите трябва да бъде изпратен на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до края на тази седмица.

С уважение,
Димитър Димитров