Лъки кар е новият шампион на Bultra League! (снимки и видео)

on .

Лъки кар е вторият шампион в историята на Bultra League. Наско Доков и компания спечелиха безапелационно първото място, като в 35-те си мача записаха 34 победи и само 1 загуба, с което събраха актив от 102 точки.

В неделния ден, пред около 100 зрители на "Арена Бултрас" в Смирненски, Лъки Кар победи Лудата Банда и по този начин надхвръли границата от 100 точки. В останалите срещи за деня Stream Team победи с 3:0 Бунта Север, а в най-оспорвания мач Kry4mi.com се наложиха с 5:4 над Лудата Банда - Резерви.

Организаторите на турнира се бяха постарали около терена да е истински празник. Домакините от "Арена Бултрас" бяха осигурили скара за феновете футбола, а от бирения гигант "Ариана" имаше огромно количество безплатна бира за всички бултраси.

След изиграването на срещите се пристъпи към официалната част и награждаването на отборите от призовата тройка. Голмайстор на турнира с 57 гола стана нападателят на "Лудата Банда" Георги Бахчевански. Тимовете в топ3 получиха медали, а капитанът на шампионите - Наско Доков, вдигна голямата купа и по този начин бе сложена точка на втория сезон на Bultra League.

Фотогалерия от награждаването вижте тук.

Видео с награждаването и интервю с организатора на Лигата вижте тук.