В неделя е финалът на втория сезон на Bultra League, бирен фест на "Арена Бултрас" в Смирненски

on .

Тази неделя (08.06) ще бъде финалът на втория сезон на Bultra League. Организаторите на турнира са изготвили специална програма, по която ще премине финалният ден. Сътрудниците от "Ариана" осигуриха огромен брой безплатни бири, които ще бъдат на разположение на отборите и феновете, които ще заемат местата си на "Арена Бултрас" в неделя.

"Ариана" и "Bultra League" си сътрудничат по организацията на "Ариана аматьорска лига 2014". Тази година в турнира на бирената фирма ще вземат участие само отбори, които са част от организирани първенства в отделните градове. Една от избраните лиги в Пловдив е именно лигата на феновете на Ботев.

Организаторите на Bultra League са предвидили истински празник, който ще завладее "Арена Бултрас" на 8-ми юни. От 16 до 19 часа ще се изиграят мачовете от последния пети кръг на финалните плейофи. От 19 до 20 часа ще има игри с публиката, като победителите ще бъдат награждавани с големи количества от бирената напитка. В 20:00ч. ще бъде официалното награждаване на отборите от призовата тройка, както и на голмайстора на сезон 2013/2014.