Стартира записването за Bultra Cup 2014

Написано от Administrator on .

Стартира записването за традиционния турнир на малки вратички "BULTRA CUP". Надпреварата ще се проведе на 11 и 12 януари 2014 година в зала "Оптимум". Тази година турнирът е посветен на починалия фен на "Ботев" Данчо Ушото.

Право на участие в турнира имат всякакви отбори, без значение дали са част от Bultra League или не. Таксата за участие е 40лв. и се заплаща еднократно.

Жребият за турнира ще бъде изтеглен няколко дни преди началото на надпреварата. Двубоите ще се състоят от 2 полувремена по 12 минути и са на принципа на директна елиминация, като при равенство в редовното време ще се изпълняват по 5 дузпи. Отборите ще са съставени от 5+1 футболиста.

Отборите, които завършат на първите три места, ще получат купи, медали, както и други специални награди. Освен това ще бъдат връчени и индивидуални награди. Финалната среща ще се играе в неделя от 16:00ч.

За участие изпратете e-mail на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като мейлът ви трябва да съдържа името на отбора, както и телефон за контакт. Записването продължава до запълване на бройката от 32 отбора. Записаните отбори можете да видите на началната страница на сайта на Лигата.

Миналогодишното издание на турнира бе спечелено от Тракийска Слава. Повече подробности за турнира миналата година можете да видите тук.