Завърши първият полусезон, трансферният прозорец е отворен

on .

Завърши първият полусезон на Bultra League 2013/2014. Отборите изиграха 14 кръга, а последният рунд бе отложен за след нова година, заради дербито на Пловдив.

Във временното класиране водач е отборът на Лъки Кар, който има пълен актив от точки. На второ място е настоящият шампион Stream Team, а топ 5 допълват тимовете на Kry4mi.com, ЛБ-Резерви и Бригада Тракия.

Вторият полусезон ще стартира на 8 февруари, като тогава ще се изиграе петнадесетият кръг. Ръководството на BL напомня, че след провеждането на всичките 30 кръга, отборите от първата шестица ще изиграят финални плейофи, с които ще бъде определен шампионът. Повече подробности за плейофите ще бъдат пуснати след нова година.

Със завършването на първия полусезон се отвори трансферният прозорец. Всеки отбор може да привлича футболисти от своите съперници, но САМО СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ОТБОРА, В КОЙТО СЪСТЕЗАТЕЛЯТ СЕ Е ПОДВИЗАВАЛ ДО МОМЕНТА. След като двата тима се разберат за трансфера, това трябва да бъде съобщено на ръководителя на Лигата. Всички трансфери ще бъдат описвани в таблицата в края на статията. Освен това, всеки тим може да запълни листа си с футболисти, като максималният брой е 21 състезатели. От списъка с картотекирани футболисти могат да бъдат премахвани само играчи, които нямат записан нито един мач.

РЪКОВОДСТВОТО НА BULTRA LEAGUE ПОЖЕЛАВА ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ!

Ето и таблицата с трансферите:

ФУТБОЛИСТ

НАСТОЯЩ ТИМ:

ПРЕМИНАВА В:

ДАТА: