Stream Team е първият шампион в историята на Bultra League (снимки и видео)

Написано от Administrator on .

Stream Team е първият шампион в историята на Bultra League. В последния кръг Stream Team се наложи с 11:2 над Кокоша Слепота, докато основният преследвач - тимът на Хъшовете, загуби с 6:9 от Канари-Мараша.

Преди последния кръг Stream Team имаше 1 точка преднина пред Хъшовете. Митко Лишев и компания обаче не оставиха никакви съмнения в победата си над Кокоша Слепота и без проблеми победиха с 11:2. Двубоят между Канари-Мараша и Хъшовете се оказа без никакво значение и Канари-Мараша се наложиха с 9:6, като очевидно тимът на Хъшовете не игра с особено настроение.

След края на мачовете настъпи и най-тържествената част. Първите три отбора в крайното класиране - Stream Team, Хъшовете и Лудата Банда се строиха около центъра на терена, за да бъдат наградени под проливния дъжд, който се изсипа над "Арена Бултрас" в кв. "Смирненски". Организаторите на турнира връчиха общо 6 грамоти:

три индивидуални:

- на Атанас Доков с благодарност за съдействието и отзивчивостта по организацията на първия сезон на Bultra League.

- на Емил Милев с благодарност за честното и безпристрастно съдийство по време на първия сезон на Bultra League.

- на Антон Панов от отбора на Kry4mi.com за голмайстор на турнира. За топ-реализатора на сезон 2012/2013 бе връчена и специална статуетка.

три отборни:

- на Канари-Мараша за най-много отбелязани голове в първия сезон на Bultra League.

- на Хъшовете за най-малко допуснати голове в първия сезон на Bultra League.

- на Kry4mi.com за най-спортсменски отбор в първия сезон на Bultra League.

Тимовете от призовата тройка получиха купи, медали и бири, осигурени от главния спонсор на Bultra League - Carlsberg. Освен това отборите получиха и парични награди от Бултра Касата. Шампионът от Stream Team върна своята парична награда в знак на благодарност към организаторите.

Записванията за следващия сезон стартират в понеделник (10.06), като за целта отборите трябва да изпратят заявки за участие на мейла на лигата - Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН И НАГРАЖДАВАНЕТО ВИЖТЕ ТУК.