Тракийска слава спечели Bultra Cup 2013

Написано от Administrator on .

Тракийска слава е носителят на Bultra Cup 2013. Във финалния двубой "тракийци" се наложиха с категоричното 4:1 над отбора на Канари-Мараша. В битката за бронза Бригада Тракия победи с 2:0 Лудата Банда.

По пътя си към титлата Тракийска Слава се наложи последователно над Дебелият балет, Хубави Хора, Гарата АФК, Бригада Тракия и Канари-Мараша. Голмайсторът на турнира също е от носителя на купата - Борислав Благоев, който отбеляза 9 попадения. Всички голмайстори можете да видите тук.

Интересен факт е, че и двете полуфинални срещи завършиха при равенство в редовното време (1:1) и финалистите се определиха след изпълнение дузпи. При тях Тракийска Слава се наложи с 3:1 над Бригада Тракия, а Канари-Марша излъга Лудата Банда и спечели с 5:4 при дузпите. Във втората среща зрителите станаха свидетели на уникална драма, след като при ударите от бялата точка на няколко пъти се стигна до размяна на водача, но в крайна сметка битката завърши с победа за "зелените".

Във финалния двубой Тракийска слава не стигна лесно до победата, въпреки разгромния резултат. И двата отбора имаха доста положения, но "тракийци" показаха по-точен мерник и се поздравиха с титлата.

Фотогалерия от финалите, както и от награждаването, вижте тук.

Всички резултати от турнира можете да видите на този линк.

ВИДЕО: Дузпите на мачовете Стенли 1912 - Лудата Банда (1/8 финал) и Лудата Банда - Канари-Мараша (1/2 финал)

 

ВИДЕО: Тракийска Слава - Бригада Тракия (дузпи) - 1/2 финал

ВИДЕО: Гарата АФК - Support Stan (дузпи) - 1/8 финал

ВИДЕО: Kry4mi.com - ОФК Пловдив (дузпи) - 1/8 финал