Бригада Тракия удари Stream Team, без изненади в 1/16 финалите за Купата

on .

Бригада Тракия разгроми с 5:1 Stream Team в най-очаквания мач от 1/16 финалите на Bultra Cup 2013. Останалите двубои преминаха без особени изненади, като три от срещите завършиха с равенство в редовното време и тимовете изпълняваха дузпи.

В един от най-стойностните мачове KPR и Hangover -1 завършиха 3:3 в редовното време, след което при рулетката на дузпите сребърните медалисти от първия полусезон на Bultra League 2012 показаха по-здрави нерви и се наложиха с 2:3 и общ резултат 5:6.

Лудата Банда постигна труден успех с 3:1 над Син Кос. "Бандитите" изоставаха на полувремето с 0:1, но след почивката с голове на Радо Славов, Николай Бакларов и Георги Енииванов успяха да обърнат и стигнаха до победата.

Момчетата от ФК "Даяна", които според предварителните прогнози са сочени за един от фаворитите за първото място, се поизпотиха доста срещу Родопи 1912 и се класираха напред след изпълнение на дузпи. След 24-те минути резултатът бе 1:1, като особено красив бе изравнителният гол на Цветелин Цонов от състава на Родопи, който разстреля стража на "Даяна" с красив удар под гредата.

Канари-Мараша се наложиха с лекота с 3:0 над Интер Клуб, а в последния мач за деня SOUTHSIDE успя да измъкне победата от Бунта Север след дузпи.

Всички резултати от 1/16 финалите вижте тук, а програмата за 1/8 финалите можете да видите от този линк.

Фотогалерия от първия ден на турнира.

Както днес, така и утре мачовете ще бъдат предавани с LIVESCORE, който се намира на началната страница на сайта.