Stream Team стана есенен шампион, отборите закриха първия полусезон с общо събрание (снимки)

on .

Stream Team стана есенен шампион в Bultra League 2012. "Медийните звезди" са на върха с 37т., а само на една зад тях остана отборът на Hangover. Челната тройка допълва Брагада Тракия с 35т.

Един мач преди края "тракийци" се нуждаеха от победа срещу Банда Олеле, за да станат есенни първенци, но допуснаха изненадваща загуба с 3:5 и отстъпиха първото място. Ханговър пък поставиха рекорд за най-убедителна победа и победиха с 29:2 Кокоша Слепота, като по този начин се изкачиха на второто място в крайното класиране след първия дял.

На днешното общо събрание, след гласуване, бяха променени следните точки от правилника на турнира:

- при връщане на топката към собствения вратар, той няма право да я лови с ръце
- отборите имат право да отлагат по 2 мача през втория полусезон
- всички тимове трябва да заплатят такса от 40лв. до 23.02.2013г., когато стартира втория дял.

Отборите от челната тройка бяха наградени подобаващо. Шампионът получи грамота, 300лв. от АЛФА СОТ, 100 бири от Carlsberg, 3 бутилки марково уиски и 5 безплатни мача на "Арена Бултрас" в кв. "Смирненски". Подгласниците също получиха подобни награди, но в по-малък мащаб. Паричните суми от АЛФА СОТ бяха връчвани лично от представител на фирмата, който уважи събитието.

След тайно гласуване между отборите за най-спортсменски тим на първия полусезон бе определен Stream Team с 3 гласа. На второ място в класирането останаха Дебелият балет и Лудата Банда с по 2 гласа.

Фотогалерия от награждаването и общото събрание вижте тук.